• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Països Nòrdics

Tendències turístiques dels mercats suec i noruec

Segons el portal Dagens Analys, els webs de viatges més visitats pels suecs a l’hora d’organitzar les seves vacances són: Booking, Tripadvisor i hotels.com al podi, seguit de Momondo, flyfresor.se, reseguiden.se i travelbird.se i, tancant el top 10, Expedia, secretscapes.se, Trivago i ticket.se.

Pel que fa al segment de turisme actiu, segons un estudi de l’operador Apollo, conjuntament amb Sifo (empresa d’investigació sueca), un de cada deu suecs entre 16 i 74 anys ha participat en un viatge per posar-se en forma. Aquest tipus d’activitats són cada vegada més populars entre els turistes de Suècia, doblant-ne la contractació en un sol any. Concretament, estan especialment interessats en activitats com el senderisme, el ioga, l’esquí, el ciclisme i els entrenaments en grup.

Referent al mercat noruec, Ticket.no ha realitzat una enquesta per saber quan reserven els turistes d’aquest país. El 43% ho fa entre 3 i 6 mesos abans de la realització del viatge; el 15% següent, ho fa 2 mesos abans; el 12% més previsor, ho fa amb una antelació de 6 mesos; amb 1 mes de temps ho prepara el 9 % i un 5% fa la reserva a última hora (entre 1 i 2 setmanes abans). El 15% restant no n’estava segur.

 

Data d'actualització:  21.11.2019