• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Països Nòrdics

Les dades del 2018 anuncien les tendències dels turistes nòrdics

Segons aquestes dades, extretes de la revista sueca Travel News Market 2018, el país amb un major nombre de visites provinents dels països nòrdics és Espanya, amb 778.190 visites gairebé triplicant el nombre de visites rebudes respecte el segon país del rànquing, Grècia, i rebent-ne quasi deu vegades més que el tercer, Xipre.

Cal destacar també que, de tots els viatgers, un 84% ho fa a través de Thomas Cook Airlines i els principals aeroports des d’on surten els clients són: Estocolm Arlanda (Suècia), el de Copenhaguen (Dinamarca), Oslo Gardenmoen (Noruega)  i Gotemburg Landvetter (Suècia).

Pel que fa al perfil del viatger, un 47% dels visitants són dones i un 39% homes, mentre que un 12% són nens i el 2% restant nadons.

Per altre banda, si ens centrem en allò que busca el client nòrdic veiem que de mitja passa 10 dies i 10 nits en les seves estades a un preu mig per persona de 821,40€. Pel que fa a la reserva dels seus viatges, ho fan amb 111 dies d’antelació principalment a través d’internet amb un 83%, que fan les reserves per aquesta via o bé un 9% ho fa a través del telèfon mòbil. Únicament un 8% reserva els viatges a través d’agència.

Finalment pel que fa als tipus de reserva i d’estades trobem que un 32% escull l’opció d’hotels amb tot inclòs, un 85% utilitza els serveis de transfer i un 66% s’allotja en apartaments. El valor més baix el trobem amb els lloguers de cotxe on únicament el 4% opta per aquesta opció.

Data d'actualització:  01.03.2019