• Imprimeix

PAÏSOS NÒRDICS: Popularitat de Barcelona, increment de vols, i novetats en la turoperació

Barcelona se situa com a tercera destinació preferida pels suecs per fer-hi conferències. Si bé anys en anteriors Barcelona ocupava la primera posició, la capital catalana es manté en els primers llocs. Tanmateix, sembla que la tendència dels suecs seria la de buscar destinacions més properes, més petites, més segures i més tranquil·les.

D’altra banda, Barcelona se situa en setè lloc en el rànquing de les 10 destinacions més populars pels suecs durant la tardor 2016. Per davant de la capital catalana hi ha Nova York, Gran Canaria, Londres, Kyoto, Roma i Miami.

 

Increment de vols a Catalunya i novetats en la turoperació

SAS ha anunciat l’increment de freqüències dels seus vols a Barcelona des de Gotemburg i Estocolm, per a la temporada d’estiu 2017.

Així mateix, l’aerolínia Norwegian es converteix en touroperador online. Començarà a operar al Regne Unit i posteriorment s’estendrà a altres països europeus.

Finalment, Apollo continua sent el turoperador encarregat de les estades d’entrenament del Comitè Olímpic suec.  Apollo va començar la cooperació amb el Comitè olímpic suec el 2013 i tenia com a camp base el  Playitas Resort de Fuerteventura. A partir del 2017 amplia la col·laboració amb el ressort de Cavo Spada a Creta, on l’equip olímpic suec farà la seva estada d’entrenaments abans dels Jocs Olímpics del 2018.

Data d'actualització:  24.01.2017