• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

34 empreses s’uneixen al Catalunya Convention Bureau

Ja són 235 les empreses i entitats que treballen amb l’Agència Catalana de Turisme per impulsar el turisme de reunions.

Presentació de la destinació turística Catalunya al MWC

Les últimes incorporacions són: les DMC Albatros Group, Gadon Travel i Travel Nexus; els hotels Gran Hotel Monterrey, Hotel Ibersol Antemare, Hotel Royal Passeig de Gràcia, Hotel Ultonia Girona, Onabrava – Aqua Hotel, Terraza, Hotel & Spa Xalet de Prades; l’OPC IntMeetings; les empreses d’outdoor i team Building Costa Dorada Experience, Gymkhanas Artemis i Meet my Barcelona; dues empreses de serveis complementaris, BCN4ALL i JMT; i el Castell Jalpi. En total, l’any 2018, van ser 44 les empreses que van decidir afiliar-se a la marca Catalunya Convention Bureau. En breu, estarà disponible la Meeting planner guide actualitzada amb tots els nous membres.

L’Agència Catalana de Turisme aposta pel turisme de reunions amb el repte de posicionar Catalunya en el mercat internacional. Amb la creació del Catalunya Convention Bureau (CCB), ara fa nou anys, l'ACT assessora i proporciona eines útils als professionals que treballen en aquest sector per tal que tinguin a l’abast el màxim d’informació i de recursos possibles i puguin millorar les seves estratègies comercials. En aquesta tasca, també es coordina amb els diferents conventions bureaux d’arreu del territori per garantir una major resposta en la captació i fidelització d’aquest negoci.

Presentació al mercat alemany

Una de les últimes accions amb què el CCB vol continuar posicionant Catalunya en aquest segment és la presentació duta a terme en el marc del Mobile World Congress de Barcelona davant d’una seixantena d’empreses alemanyes. La presentació de Catalunya com a destinació MICE va ser a càrrec de la directora de l’Oficina catalana de Promoció Turística a l’Europa Central, Montse Sierra, i compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç d’Alemanya.

 

 

A través del Catalunya Convention Bureau (CCB), l'ACT proporciona eines útils als professionals que treballen en aquest sector perquè millorin les seves estratègies comercials. En aquesta tasca, es coordina amb els conventions bureaux d’arreu del territori per garantir una major resposta en la captació i fidelització d’aquest negoci.

Data d'actualització:  28.02.2019