• Imprimeix

Vine al Fòrum Internacional de Turisme de Catalunya

Obertes les inscripcions per assistir al FIT CAT'17, que tindrà lloc el 23 de novembre a Barcelona.

Fòrum Internacional de Turisme

Ja estan obertes les inscripcions per assistir al primer Fòrum Internacional de Turisme de Catalunya - FIT CAT'17, que tindrà lloc el proper 23 de novembre a Barcelona.

En aquest enllaç es pot consultar el programa i d'altres informacions sobre aquesta jornada que organitza l'Agència Catalana de Turisme (ACT), una bona oportunitat per conèixer les claus del turisme internacional i per posar-se al dia de les noves tendències, cercar sinergies i enriquir la teva xarxa professional.

De la mà dels directors i directores de les Oficines internacionals de Promoció Turística de l’ACT farem l'anàlisi dels principals mercats emissors de turisme, i amb els especialistes i professionals nacionals i internacionals convidats compartirem ponències i taules rodones. També podreu escoltar, per exemple, les conferències de Mario Hardy, CEO de la Pacific Asia Travel Association (PATA) i de John Thackara, membre de la Comissió Permanent de Disseny del Parlament britànic i promotor d'alternatives al turisme de masses.

Amb tots ells tractarem qüestions com ara les noves oportunitats de negoci, hàbits de consum de la demanda i la transformació digital del sector són algunes de les qüestions que hi tractarem. 

Recorda que si estàs afiliat i/o adherit a l'ACT gaudiràs d'un 50% de descompte en el preu de la inscripció.

Data d'actualització:  29.09.2017