• Imprimeix

Països Nòrdics: Barcelona, en el top ten dels suecs

Barcelona és una de les deu destinacions més demandades aquest estiu per part del mercat suec, segons les dades facilitades per Ticketmaster, i referents als viatges d’estiu reservats amb sortides entre maig i octubre de 2017.

Tot i que baixa una posició, ja que l’any passat ocupava el lloc número 9 i enguany és la número 10 amb més demandes, Barcelona segueix sent una de les destinacions preferides pels suecs per passar les seves vacances d’estiu.

Enguany les reserves d'estiu dels suecs per viatjar a una destinació estrangera han augmentat en un 14% en comparació amb el mateix període de l'any passat, segons les estadístiques de Ticketmaster. Especialment important és la reserva de vols xàrter i també de vols regulars.

D’altra banda, l’interès del mercat nòrdic per Catalunya continua creixent. En els darrers mesos, més de 35 prescriptors nòrdics han visitat Catalunya de la mà del Centre de Promoció Turística de l’Agència Catalana de Turisme en aquest mercat.

Amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta turística de Catalunya i l’augment de vendes, el CPT  ha col·laborat amb diferents canals dels països nòrdics com Etraveli i Sembo a nivell de xarxes socials, newsletters, catàlegs online i offline, etc. En aquest sentit, el resultat amb el turoperador Sembo ha estat un augment del 23,7% en les reserves a Catalunya.

La creació de continguts sobre Catalunya en idiomes nòrdics és un dels eixos principals del CPT per tal de comunicar l’oferta turística en plataformes online. En aquest context, conjuntament amb Nordic Travel Bloggers també s’ha organitzat un viatge amb cinc bloguers, la creació d’un vídeo i un xat a twitter https://vimeo.com/218698325

Data d'actualització:  09.03.2017