• Imprimeix

Itàlia: Barcelona, tercera destinació preferida pels italians

Tot i que entre el 80 i el 90% dels italians aquest estiu anirà de vacances a una destinació del seu propi país, les famílies que decideixin viatjar a l’estranger tindran entre les seves preferències fer-ho a Barcelona. La capital catalana se situa en el tercer lloc de les destinacions de l’Estat espanyol més demandades pels italians, segons L’Osservatorio Biomboinviaggio.com, que ha elaborat el primer baròmetre de les vacances 2017.

De fet, l’Estat espanyol i França són les principals destinacions europees on viatjaran aquest estiu els italians. Més enllà d’Europa, els Estats Units són la destinació preferida per a vacances de llarga durada, amb Nova York al capdavant.  Així mateix, el portal italiani.coop afegeix el Carib, les Maldives i la Polinèsia entre les destinacions principals.

El 52% dels italians ja ha reservat per a l’estiu o ho farà en breu i la major part ho ha fet o ho farà sense intermediaris: directament online, sense agència de viatges i pel seu compte.

L’allotjament preferit pera  les vacances del 2017 és l’hotel. Ho revela un estudi de Ufficio Studi Coop, segons el qual el 63% dels italians prefereix la comoditat d’aquesta tipologia d’allotjament.

Data d'actualització:  07.07.2017