• Imprimeix

Benelux: Un bloguer belga recorre la Catalunya sostenible i Brussels Airlines es posiciona per operar els vols de Thomas Cook

Bjorn Troch, del blog The Social Traveler, ha viatjat a Catalunya per descobrir les iniciatives turístiques sostenibles del territori. Durant deu dies i amb l’ajuda dels internautes, el bloguer ha hagut d’anar resolent reptes diferents per poder continuar amb el recorregut dissenyat. Entre les activitats que ha dut a terme hi ha l’observació de les estrelles al Parc Astronòmic del Montsec, barranquisme als Ports de Beseit, buscar tòfones a les muntanyes de Prades, ascensió a l’agulla de l’Elefant a Montserrat, o observació d’ocells als Aiguamolls de l’Empordà.

L’aventura del Bjorn ha arribat a 484.520 usuaris de Facebook i Google Plus, i ha generat un total de 12.362 reaccions, entre les quals hi ha 97 publicacions a Instagram. A mes, el bloguer ha publicat vídeos al seu canal Youtube, acumulant 588 visualitzacions a dia d’avui, i té previst relatar el seu viatge a Catalunya amb diverses publicacions al seu blog (www.thesocialtraveler.net).

D’altra banda, Brussels Airlines ha anunciat un principi d’acord amb Thomas Cook Bèlgica per convertir-se en el principal transportista del turoperador. Si es concreta l’operació, Brussels Airlines assumiria la majoria dels vols i absorbiria l’aerolínia domèstica Thomas Cook Airlines Belgium a partir del mes de novembre de 2017. Això comportaria que els clients de Thomas Cook Bèlgica es beneficiessin d’una oferta més àmplia de rutes i dates de vols.

Data d'actualització:  07.07.2017