• Imprimeix

Alemanya: Els càmpings catalans de Costa Daurada, nou producte “First Class” del turoperador alemany Vtours

Vtours inclou, per primera vegada, tres càmpings de la Costa Daurada en el seu catàleg i els ofereix com a nou producte “First Class” (de primera classe). Vtours GmbH és un turoperador alemany amb seu a Aschaffenburg que, a diferència d’altres operadors, ofereix productes en paquets oberts, és a dir, a mida del client. 

D’altra banda, una de les últimes tendències en el mercat alemany és l’augment per l’interès en el lloguer de cases de vacances. El segment que demana aquest tipus d’oferta acostumen a ser famílies que utilitzen el cotxe com a mitjà de transport. La demanda se centra sobretot en cases amb un cert tipus de luxe i que els usuaris no es podrien permetre com a residència principal. Per a aquestes famílies, l’interès per les cases de vacances pot ser tan gran que es converteix en el factor decisiu a l’hora d’escollir la destinació.

Allò que atrau aquestes famílies a interessar-se per una casa de lloguer és que poden gaudir de certa independència, que l’espai és prou ampli per a tota la família, i que hi ha garatge o lloc on aparcar el cotxe.

Data d'actualització:  07.07.2017