• Imprimeix

Vols formar part del projecte turístic de Catalunya? Uneix-te a nosaltres!

Vols formar part del projecte turístic de Catalunya? Uneix-te a nosaltres!

Sota el lema “El meu negoci creix amb el turisme”, empresaris i professionals del sector turístic català, que ja estan afiliats a l’Agència Catalana de Turisme (ACT) han volgut explicar en primera persona la seva experiència de treball amb l’ACT: en què els beneficia i quin rendiment n’han tret fins ara. L’objectiu és animar aquelles empreses que encara no  ho han fet, a afiliar-se a l’ACT, i d’aquesta manera poder beneficiar-se també d’aquesta col·laboració. Vols saber quina és l’experiència d’aquests empresaris? Pots conèixer els quinze testimonis d’aquesta campanya en el web Afiliació Turisme.

I és que formar part del projecte turístic de Catalunya té molts avantatges: descomptes en les jornades de formació de l’ACT,  més visibilitat de la vostra marca, informació de mercat de primera mà, i prioritat en les inscripcions a les accions promocionals que es duen a terme arreu del món. La voluntat de l’ACT és ajudar a fer créixer els negocis turístics i projectar-los en els mercats internacionals.

Què cal fer per formar part del projecte turístic de Catalunya? El primer pas és l’afiliació. Per afiliar-te a l’ACT, només caldrà que ompliu un formulari que trobareu al nostre web, i l’envieu online. Totes les empreses de la indústria turística catalana poden formar part de l’ACT. Una vegada estigueu afiliats, ja us podreu adherir al programa de Marques i Segells, a través del qual tindreu dret a plans d’acció personalitzats, us donarem suport en la comercialització dels vostres productes, i tindreu descomptes en les fires i workshops que l’ACT realitza als diferents mercats.

No us  ho penseu més, veniu a treballar amb nosaltres. Afilieu-vos a l’ACT!

Professionals del sector, ja Afiliats a l’Agència Catalana de Turisme, expliquen perquè hi treballen i en què els beneficia.

Data d'actualització:  27.01.2017