• Imprimeix

Acte de reconeixement als Ambassadors de Catalunya

Acte de reconeixement als Ambassadors de Catalunya

La Generalitat de Catalunya ha realitzat un acte de reconeixement institucional als ambassadors del Catalunya Convention Bureau (CCB) de l’Agència Catalana de Turisme (ACT) per la tasca de promoció que duen a terme amb l’objectiu d’atraure congressos i esdeveniments de negocis a Catalunya. L’acte ha tingut lloc al Palau de la Generalitat, i ha estat presidit pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

El programa Ambassadors, impulsat pel CCB aplega professionals reconeguts internacionalment que ajuden a promoure Catalunya com a seu per acollir congressos, reunions i esdeveniments. Actualment està format per 132 professionals catalans de referència, procedents de diferents sectors econòmics i de tot el territori català.

Aquests professionals són membres actius d’una associació o institució professional nacional o internacional amb capacitat per influir en l’elecció de l’emplaçament d’una convenció i que confien en Catalunya com una bona seu per organitzar el congrés de la seva entitat.

L’ACT va crear el Catalunya Convention Bureau per fer de Catalunya una destinació capdavantera en el turisme MICE (reunions, convencions i viatges d’incentius). Des d’aquest ens, es posa a disposició d’aquests Ambassadors  i de les seves organitzacions tots els serveis necessaris per poder impulsar aquestes noves oportunitats de negoci al territori català, així com l’assessorament en la selecció de la millor ubicació, els contactes institucionals i professionals necessaris.

Des de l’any 2014, data en què es va iniciar aquest programa, els Ambassadors han confirmat 8 congressos a diferents ciutats catalanes i s’han rebut més de 20 peticions sol·licitant suport per captar o organitzar un congrés a Catalunya.

La Generalitat ret homenatge a 132 professionals que contribueixen a promocionar Catalunya com a destinació de turisme de reunions.

Data d'actualització:  27.01.2017