• Inici
  • Mercè Chacón, nova coordinadora del Pacte

Mercè Chacón, nova coordinadora del Pacte

agenda

El Govern de la Generalitat va nomenar el mes d'abril passat Mercè Chacón com a nova directora general de Planificació en l'àmbit d’Universitats i Recerca del Departament d'Empresa i Coneixement. Així, Chacón va assumir l'encàrrec de coordinar el Pacte Nacional per a la Societat del Coneixement.

Nascuda a Bilbao l'any 1962, Mercè Chacón és llicenciada en Filosofia i Ciències de l'Educació per la Universitat del País Basc. Fins avui ha ocupat el càrrec d'assessora per a programes transversals del Departament d'Empresa i Coneixement. Durant la seva trajectòria professional ha assumit diferents responsabilitats tant en l'àmbit públic com en el privat.

Entre els anys 2015 i 2018, Chacón va ser directora general de la Fundació Bankia per la Formació Dual i, entre el 2009 i el 2012, va ser directora general de Formació i Orientació Universitària en el Ministeri d'Educació. També ha exercit en l'àmbit de l'administració local, sent directora-gerent de la Fundació BCN Formació Professional de l'Ajuntament de Barcelona i secretària general del Consell de Formació Professional i Ocupacional de Barcelona entre els any 2007 i 2009. 

Mercè Chacón ha desenvolupat la seva tasca professional sempre en la gestió dels recursos humans i de projectes i programes, i des de posicions en totes les etapes del sistema educatiu obligatori, de formació post-obligatòria i de la l'educació superior (EEES).

El Govern la va nomenar directora general de Planificació en l'àmbit d'Universitats i de Recerca el mes d'abril passat

Data d'actualització:  22.02.2019