• Imprimeix

França: Catalunya es consolida com a destinació ciclista al mercat francès

França és un mercat emissor de ciclisme clau per a Catalunya, tant per la proximitat geogràfica com per la seva gran quantitat d’esportistes federats, uns 120.000, només superada per Alemanya.

Per reforçar aquest mercat, l’Agència Catalana de Turisme ha participat amb un estand propi a la primera edició del saló Vél’Occitanie, que ha tingut lloc a Albi (Occitània) en el marc de l’última prova dels campionats del món Gran Fondo.

Durant els quatre dies de l’esdeveniment, més de 2.300 corredors i milers de visitants han participat en un esdeveniment on s’ha promocionat Catalunya com a destinació d’excel·lència del ciclisme de carretera i de muntanya.

Els operadors francesos de ciclisme busquen entorns tranquils, poc urbanitzats i amb serveis d’allotjament oberts a l’hivern, el moment idoni per a la pretemporada ciclista. El públic ciclista és molt exigent i valora molt positivament els serveis de lloguer de bicicletes de carretera d’alta qualitat i en grans quantitats, així com els guies especialitzats en el territori i que parlin francès.

Els esforços fets a Catalunya durant els últims anys per posicionar-se al mercat francès com a destinació ciclista de qualitat s’evidencien en l’oferta. D’una banda, l’operador de cicloturisme Adventure Bike acaba de doblar la seva oferta a Catalunya i suma Lloret de Mar i Girona a Cambrils i Roses, una expansió gestada el juny passat al Sea Otter de Girona. D’altra banda, la col·laboració amb la Federació Francesa de Cicloturisme ha permès que fins a 12 clubs hagin integrat Catalunya en les seves estades.                                              

Data d'actualització:  28.09.2017