• Imprimeix

França: Presentació de la guia francesa de Senderisme a Catalunya

El passat mes de març, en el marc del Salon Destinations Nature, es va presentar la primera edició de la Topoguide® La Catalogne...à pied, una guia enfocada a la pràctica de senderisme a Catalunya. Aquesta publicació ha estat possible gràcies a la col·laboració entre l’Agència Catalana de Turisme, la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i la Federació Francesa de Senderisme (FFR).

La guia, editada per la FFR, segueix la mateixa estructura i estil que la resta de publicacions de la Federació i forma part de la col·lecció International de Topoguides®. La Catalogne...à pied ofereix una recopilació de rutes senderistes a Catalunya, a través de 22 propostes d’itineraris diferents per tot el territori català. A part de la descripció pràctica de cada itinerari, s’inclouen consells i espais patrimonials a descobrir al llarg del recorregut.

A més, fruit d’aquest treball conjunt, s’ha signat un conveni de col·laboració entre la direcció de la FFR i la FEEC per tal de consolidar el lligam entre les dues federacions. L’acord entre la FFR i la FEEC té com a objectiu establir un marc de col·laboració entre els organismes per incentivar l’intercanvi i la comunicació entre ambdues federacions i així crear avantatges pels federats i millorar el posicionament de l’oferta senderista catalana al mercat francès.

Data d'actualització:  25.04.2017