• Imprimeix

Formació i nova publicació per promoure el turisme professional

Catalunya no ha faltat a l’IBTM, a Barcelona, on ha presentat una nova guia d’incentius.

Formació i nova publicació per promoure el turisme professional a Catalunya

El Catalunya Convention Bureau (CCB) de l’Agència Catalana de Turisme (ACT) no deixa d’estar present en els principals esdeveniments internacionals per promoure Catalunya com a destinació de turisme de negocis i reunions.

En aquesta IBTM 2017, celebrada a Barcelona, el CCB ha presentat l’oferta catalana de turisme de MICE acompanyat de més de 40 coexpositors. El CCB ha aprofitat la seva presència en aquesta cita de referència internacional per presentar un catàleg amb propostes d’incentius i activitats pensats especialment per a grups de negocis i reunions que vulguin viatjar a la destinació catalana.

A més de la seva tasca promocional, enguany el CCB ha dut a terme un programa de formació i debat continuat dirigit a professionals del turisme MICE, amb l’objectiu de nodrir el sector de coneixement sobre les diferents tendències i aspectes destacables del turisme de negocis i d’esdeveniments. En les quatre sessions que s’han dut a terme han participat uns 250 professionals.

A més de la seva tasca promocional, enguany el CCB ha dut a terme un programa de formació i debat continuat dirigit a professionals del turisme MICE.

Data d'actualització:  12.12.2017