• Imprimeix

FRANÇA: Adekua, nou turoperador online, i noves activitats de promoció de Catalunya

Voyages Adekua (http://voyages-adekua.fr) és un nou turoperador francès, 100% online, especialista en kitesurf, surf, windsurf, paddle-surf, senderisme, esquí freeride, cicloturisme de carretera i submarinisme. Fa d’intermediari entre els turistes i els receptius presents en el mercat de la destinació, és a dir, el seu objectiu és posar en contacte els turistes amb guies especialitzats francòfons sobre el terreny que coneguin el territori a la perfecció i que siguin experts d’un esport en concret. Disposa d’un portal genèric i per cada esport ha creat un portal especialitzat.

La programació d’Adekua inclou destinacions d’arreu del món. A Catalunya, ja programa el Delta de l’Ebre per practicar-hi kitesurf, i Lloret de Mar pel cicloturisme de carretera. Actualment vol ampliar aquesta oferta a Catalunya amb altres esports.

 

Promoció de Catalunya al mercat francès

El Centre de Promoció Turística de l’Agència Catalana de Turisme a França participarà, juntament amb la destinació de Pirineus, al Salon du Randonneur (Saló de senderisme) de Lió, del 18 al 20 de març 2017. Aquesta és una de les fires del sector més importants en aquest mercat, i l’any 2016 va comptar amb 350 expositors i va rebre 12.800 visitants.

La participació en aquest saló permetrà presentar la primera guia de senderisme de Catalunya a França, publicada al 2016 per la Federació Francesa de Senderisme, i que inclou 22 itineraris. L’objectiu d’aquesta guia és motivar i incrementar el consum i la descoberta dels circuits de senderisme catalans a França.

D’altra banda, l’Agència Catalana de Turisme presentarà les novetats de Catalunya per al 2017 en el workshop d’ADONET (www.adonet-france.fr), l’Associació d’oficines nacionals i estrangeres de turisme de França que engloba els representants oficials de la promoció turística al mercat francès. 

Cada any, aquesta associació organitza una trobada en forma de workshop on es reuneix tota la premsa nacional i regional francesa per tal de conèixer les novetats de les destinacions turístiques i intercanviar idees sobre futurs projectes. Més de 160 periodistes i bloguers francesos participen anualment en aquesta trobada i, per tant, també és una bona oportunitat per incentivar contactes amb la premsa francesa.

Data d'actualització:  24.01.2017