• Imprimeix

Estats Units: Els operadors turístics americans esperen que 2018 sigui rècord

En una enquesta realitzada entre els membres de l’associació USTOA (United States Tour Operators Association), el 95% dels operadors membres es declaren molt optimistes de cara el 2018, previst com un any de creixement en la facturació d’entre el 7 i el 10% o superior.

El 84% dels membres confirma un creixement en les vendes durant el 2017 i més de la meitat situa aquest creixement per sobre del 10%. A més a més, el 80% confirma un augment en el nombre de clients.

Entre els principals factors de risc de cara el 2018, els operadors mencionen el terrorisme, la inestabilitat política i la inestabilitat econòmica.

Les destinacions més populars entre els americans de cara el 2018 són Austràlia, Espanya, Islàndia, Itàlia, França i Japó; i les experiències més demandades estan relacionades amb l’art i la cultura, l’aventura, el turisme familiar i la gastronomia.

Els clients dels operadors d’USTOA són majoritàriament baby boomers (57%), de més de 51 anys, i d’entre 35 i 50 anys (22%). Tot i que les famílies són el grup de viatge més comú, quasi la meitat dels enquestats ha registrat increments notables en el nombre de persones que viatgen soles.

Data d'actualització:  17.12.2017