• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

El Catalunya Convention Bureau, a l'IBTM

L’Agència Catalana de Turisme promociona Catalunya a la cita més important del món del sector dels viatges de negocis, congressos, convencions i incentius.

El Catalunya Convention Bureau a la fira IBTM

Del 19 al 21 de novembre, el recinte Gran Via de Fira de Barcelona ha acollit la fira internacional IBTM World. Aquesta 32a edició, que dona cabuda a milers de reunions de negocis i esdeveniments de networking, ha comptat amb l’assistència d’uns 15.000 visitants i més de 2.800 expositors de més de 150 països.

L’Agència Catalana de Turisme (ACT), a través del Catalunya Convention Bureau (CCB), ha participat a la fira amb un stand de 220 m² amb 44 coexpositors, entre empreses del sector i convention bureaux locals. L’espai permet al CCB presentar, en el principal aparador mundial del turisme de negocis, la variada i innovadora oferta de Catalunya, incentivant així la comercialització d’aquest segment estratègic per a la desestacionalització i l’augment de la despesa turística.

Enguany, el CCB ha dut a terme més de 50 reunions amb professionals i 6 presentacions de la destinació. Entre les accions programades destaca també l’organització d’un esmorzar-networking amb un centenar de hosted buyers internacionals així com la realització d’un fam trips per donar a conèixer l'oferta turística MICE a professionals d’Estats Units i del sud-est asiàtic, dos mercats emissors clau en l'augment de la despesa turística a Catalunya.

Igualment l’ACT ha col·laborat en l’organització de l’acte de benvinguda als assistents a la fira, amb la cultura popular catalana com a protagonista d’aquesta celebració inspirada en les festes majors de Catalunya

L’espai permet al CCB presentar, en el principal aparador mundial del turisme de negocis, la variada i innovadora oferta de Catalunya, incentivant així la comercialització d’aquest segment estratègic per a la desestacionalització i l’augment de la despesa turística.

Data d'actualització:  15.11.2019