• Imprimeix

Catalunya es “ven” com a seu de congressos

L’Agència Catalana de Turisme (ACT), a través del Catalunya Convention Bureau (CCB), ha organitzat una trobada comercial especialitzada en turisme de negocis.

Workhop per incentivar la celebració de congressos a Catalunya

En total, 14 empreses catalanes (vuit convention bureaux, cinc espais per a reunions i un OPC) s’han reunit a Girona amb vuit associacions estatals especialitzades en la celebració de congressos. En finalitzar la jornada, s’han produït unes 120 entrevistes comercials amb l’objectiu que aquestes associacions vinguin a organitzar els seus congressos a Catalunya

Les associacions també han pogut conèixer bona part de l’oferta turística de les ciutats de Girona i Tarragona i de la Costa Daurada. A Girona han visitat, a més del Palau de Congressos on ha tingut lloc la trobada comercial, el barri vell de la ciutat i el call jueu. I a Tarragona i a la Costa Daurada, han visitat: el Centre de Fires i Convencions FiraReus, alguns edificis modernistes i el Museu del Vermut, a Reus; el nou hotel per a convencions Bonmont Golf Resort i el patrimoni romà, a Tarragona; el Centre de Convencions La Boella a Cambrils; i el castell de Tamarit i el Centre de Convencions de PortAventura. 

Aquesta trobada comercial compta amb el suport del Girona City Convention Bureau, el Costa Daurada Convention Bureau i el Tarragona Convention Bureau.

La trobada comercial entre 14 empreses catalanes i 8 associacions estatals ha generat 120 entrevistes que tenen com a objectiu incentivar l’organització d’esdeveniments i congressos a Catalunya

Data d'actualització:  27.09.2017