• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Benelux

TUI amplia la seva oferta en turisme esportiu i els viatges dels holandesos

TUI Holanda ha iniciat una col·laboració amb l’aerolínia KLM per començar a oferir paquets de viatges per als aficionats a les curses i maratons tant a destinacions europees com llunyanes, entre elles, Barcelona, Londres, Dublín, Berlín, Nova York i Chicago. El principal turoperador holandès també ofereix viatges a diversos esdeveniments esportius com el Grand Prix de Fórmula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya, així com a competicions ciclistes com ara el Tour de França. Altres ofertes de turisme esportiu inclouen senderisme, busseig i kitesurf.

Per la seva banda, TUI Bèlgica ha llançat “TUI Tours” amb què amplia la seva oferta d’itineraris per descobrir la destinació.

 

Els viatges dels holandesos pel 2019

Segons la consultora NBTC-NIPPO, l’any 2018 els holandesos van realitzar aproximadament 40 milions de vacances gastant gairebé 20 bilions d’euros. L’estada mitjana va ser de 8,4 dies per les vacances curtes i de 13,8 dies en el cas de les vacances llargues. Espanya va ser el tercer país més visitat amb Barcelona, Costa Barcelona, Costa Brava, Costa Daurada i Terres de Lleida com les destinacions més visitades.

Una enquesta realitzada per l’associació holandesa de TTOO mostra que Espanya és la destinació propera preferida pels viatgers holandesos. En el rànquing de les 10 destinacions “Bucketlist” dels holandesos, Espanya es troba en quarta posició general, darrera dels Estats Units, Austràlia i Nova Zelanda, destinacions llunyanes.

L’enquesta també mostra les experiències més buscades durant les vacances dels holandesos. Almenys un terç dels enquestats indica que vol descansar i relaxar-se (31%); un quart dels viatgers (24%) vol visitar atraccions culturals i gaudir de la cultura de la destinació, mentre que gairebé un de cada cinc viatgers (18%) considera passar temps amb els amics i la família com la motivació més important. Finalment, un 15% dels enquestats vol practicar esports i un 9,5% vol gaudir de la natura.

Data d'actualització:  28.02.2019