• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

L’ACT promociona els càmpings catalans al Benelux i tendències del mercat belga

Catalunya ha estat la destinació escollida per a la segona edició del TestTour organitzat per ACSI, organització holandesa dedicada al món del càmping. Durant dues setmanes, quatre perfils de campistes -una família, uns joves actius, una parella interessada en l’enoturisme i uns amants de la cultura- han recorregut Catalunya seguint quatre itineraris diferents per descobrir el territori des d'aquestes quatre perspectives. ACSI ha publicat cada dia un vídeo i un article al blog del TestTour i a les seves xarxes socials. Les diverses publicacions han obtingut més de dos milions de visualitzacions tant al blog com a les xarxes socials. Així mateix, fins a finals d’any hi haurà publicacions noves com ara a la revista impresa (article de 16 pàgines) i d’altres online, com newsletters i material audiovisual a les xarxes socials. Aquestes publicacions es poden seguir a la pàgina web d'ACSI.

 

Les tendències dels viatges dels belgues: vacances relaxants amb un toc cultural

Segons el Travel Trends Report de juliol i agost de 2018 publicat per l’Associació Belga de Turoperadors (ABTO) en col·laboració amb GFK (institut de recerca internacional amb seu a Bèlgica), un 62% dels belgues visita una ciutat o un poble amb encant durant les seves vacances i un 77% planifica com a mínim una activitat cultural durant el seu viatge. D’entre les activitats culturals preferides, destaquen les visites a llocs d’interès cultural (35%), les visites a museus, teatres, exposicions o galeries d'art (27%) i la participació en algun esdeveniment cultural local (18%).

L’estudi també destaca que les altes temperatures estiuenques han tingut un impacte considerable en l’elecció de les activitats dels belgues durant les vacances, dels quals un 37% ha escollit una destinació a prop de la platja i un 32% ha cercat específicament destinacions on existeix la possibilitat de banyar-se. El 33% dels viatgers belgues planifica també fer alguna activitat a la muntanya o a la vora d'un llac i el 45% afirma practicar algun esport durant les vacances.

Per a més informació, es poden consultar els resultats complets de l’estudi en el resum executiu publicat en el comunicat de premsa de GfK.

Data d'actualització:  02.11.2018