• Imprimeix

Benelux: Països Baixos i l’oferta en turisme especialitzat

La fundació Stichting Het Buitenhof, en col·laboració amb Nationaal Ouderenfonds (el Fons Nacional per a la gent gran), oferirà viatges per a majors de 65 anys que d’altra manera no podrien viatjar de manera independent. En aquest sentit, apuntar que l’organització holandesa Zonnebloem deixarà d’oferir viatges per a la gent gran.

D’altra banda, Stichting Het Buitenhof organitza viatges guiats, tant per a grups com personalitzats, per a persones amb algun tipus de discapacitat. Actualment, ofereix tres línies de vacances: Buitenhof Reizen, per a persones amb discapacitat intel·lectual a partir de 13 anys; MundoRado Reizen, per a persones amb discapacitat física a partir de 18 anys; i AutiTravel, per a joves i adults amb autisme.

Pel que fa a d’altres productes turístics especialitzats, l’agència de viatges Kroeze comercialitzarà vacances per als amants de la música. Més enllà de viatges fets exclusivament per assistir a concerts, oferiran la possibilitat de rebre lliçons sobre música o classes d’entrenament vocal. Aquesta oferta singular de turisme cultural estarà disponible a partir del mes de novembre i se suma a la de diverses agències de viatges especialitzades en l’organització de vacances relacionades amb la música. Hannick Reizen, Musico Reizen, Orpheus, Opera Select o Wens Travel en són alguns exemples.

Data d'actualització:  28.09.2017