• Imprimeix

15 beques per dur a terme projectes vinculats a la gestió de destinacions turístiques

Un total de 15 nous projectes d’alumnes de diferents universitats catalanes han rebut una de les beques Màsters en Turisme 2016-2017 que atorga la Direcció General de Turisme (DGT).

15 beques per dur a terme projectes vinculats a la gestió de destinacions turístiques

En l’edició d’enguany, els projectes becats se centren en temàtiques com ara el desenvolupament del turisme familiar, de natura i gastronòmic a la Catalunya Central; moturisme al Priorat; el producte turístic Tren dels Llacs; propostes d’usos i equipaments al Parc Natural dels Ports; els Camins de Ronda; i noves experiències turístiques i culturals més enllà dels límits de la ciutat de Barcelona, entre d’altres.

Aquestes beques s’adrecen a tots els alumnes de màsters vinculats a la gestió de destinacions turístiques que s’imparteixen a les universitats catalanes. La durada per desenvolupar la beca –i que també serà el seu treball de final de màster- és de cinc mesos i la dotació econòmica és de 3.000 euros.

Les beques compten amb la col·laboració de les Oficines de Turisme de la Generalitat de Catalunya, dels diferents Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Coneixement, de les diferents universitats catalanes on es pot cursar aquest màster, i dels patronats de Turisme. Tots ells proposen projectes i valoren els que es presenten per tal que tinguin un interès i una aplicació real i pràctica al territori. L’objectiu és fomentar la qualificació dels futurs professionals del sector amb projectes que afavoreixen el desenvolupament i la gestió del turisme arreu del territori. Des de l’any 2014, ja s’han beneficiat d’aquestes beques 40 alumnes.

Les beques Màsters en Turisme es convoquen  d’acord al Conveni de cooperació educativa per a la realització de pràctiques acadèmiques amb l’Administració de la Generalitat de Catalunya, signat entre el Consell Interuniversitari de Catalunya i la DGT.

Data d'actualització:  25.04.2017