Camí de Sant Jaume (trams)

Tríptics que recullen informació pràctica sobre 20 trams del Camí de Sant Jaume de Galícia a Catalunya. S'adrecen al públic en general interessat en recórrer el camí o algun dels seus trams.

Informació relacionada

Camí de Sant Jaume: de Barcelona a Montserrat, El

L'objectiu d'aquesta publicació és donar a conèixer el tram que va des de Barcelona al Montestir de Montserrat i que el formen dos itineraris: el que va de Barcelona a Montserrat, travessant la serra de Collserola, i el que remunta el Llobregat fins al peu de la muntanya de Montserrat.

79 pàg.

2010

Camí de Sant Jaume: de Montserrat a Alcarràs, de Tàrrega a Alfarràs, El

L'objectiu d'aquesta publicació és donar a conèixer el tram comprès entre el Monestir de Montserrat i Alcarràs del Camí de Sant Jaume de Galícia, declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. La guia conté referents històrics i culturals del Camí, així com indicacions per preparar el pelegrinatge, plànols de cada etapa i informació sobre allotjaments turístics on es pot fer nit.

175 pàg.

2010

Camí de Sant Jaume: del Port de la Selva-Sant Pere de Rodes i de la Jonquera a Montserrat, El

L'objectiu d'aquesta publicació és donar a conèixer el tram que va des de Sant Pere de Rodes (el Port de la Selva) i el coll de Panissars (la Jonquera) fins al monestir de Montserrat. Aquest itinerari, conjuntament amb l'anterior, configura el "braç major" del Camí de Sant Jaume de Galícia a Catalunya. Una ruta plena d'atractius monumentals i culturals. La guia conté referents històrics i culturals del Camí, així com indicacions per preparar el pelegrinatge, plànols de cada etapa i informació sobre allotjaments turístics on es pot fer nit.

175 pàg.

2010

Camí de Sant Jaume: de Tarragona a Lleida, El

L'objectiu d'aquesta publicació és donar a conèixer el tram que va de Tarragona a Lleida. Aquest tram té una longitud de 157 km, travessa set comarques i vint-i-vuit municipis i té el valor afegit de passar pels grans monestirs reials de la ruta del Císter.

175 pàg.

2010

Camí de Sant Jaume: de Tortosa a Batea, El

L'objectiu d'aquesta publicació és donar a conèixer el tram que va de Tortosa a Batea. Una gran part d’aquest camí coincideix amb el sender GR-99, que segueix el curs de l’Ebre, des del seu naixement a Fontibre fins al Delta.

79 pàg.

2010

Sant Pere de Rodes, lloc de pelegrinatge

La publicació reivindica l'antiguitat i la importància del monestir de Sant Pere de Rodes com a santuari devocional i recupera del món de la llegenda el seu paper com a enclavament de pelegrinatge. Una història il·lustrada del monestir benedictí des de l'època antiga i els primers temps medievals fins a la consolidació com a punt de partida del Camí de Sant Jaume.

128 pàg. ISBN 9788439382348

2010

Preu: 30€

Editat en:

Data d'actualització:  15.02.2017