Obra genèrica: altres títols

Guia del patrimoni arquitectònic català destinada tant als residents al país com als visitants ocasionals elaborada sobre la base de l'inventari de patrimoni arquitectònic de la Generalitat de Catalunya. Comprèn els monuments catalans amb declaració d'interès artístic, obres de reconegut valor i els principals museus ordenats per municipis. La informació es complementa amb una presentació sobre la geografia, la història i l'art a Catalunya, i un capítol de rutes aconsellables a través de l'art català.

565 pàg. ISBN 9788439382201

2010. 2a edició

Preu: 30€

Editat en:

Amb aquest opuscle us proposem una selecció - amb les limitacions que comporta haver de triar - de les festes que se celebren a Catalunya al llarg de l'any, distribuïdes en les quatre estacions, i que tenen també interès turístic.

95 pàgines

Aquest llibre mostra moltes realitats que dissenyen el que ha estat la Catalunya dels darrers cent anys i és, a la vegada, un autèntic mostrari d'estils. D'aquí que admeti, com a mínim, tres lectures: la geogràfica, tant física com humana; l'estrictament històrica, que s'obre amb el dolmen de Romanyà i es tanca amb les grans edificis fabrils i, a l'últim, l'artística i la literària, que assoleix els seus moments més brillants amb el romànic.

Autor: Joaquim Molas i Batllori. 2002

278 pàg.